Hyppää sisältöön

Kärpäsestä Härkänen

Media, Radio

Kärpäsestä härkänen on matalalla kynnyksellä Tampereen kulttuuripaja Virrassa tuotettu podcast-ohjelma. Se on tehty pieni pilke silmäkulmassa sarkastiseen sävyyn niin, ettei kuulijalle jää epäselväksi se, kuinka ärsyttäviä asioita maailma onkaan pullollaan. Jaksot ovat lyhyitä pätkiä eletystä elämästä. Voit nyt vain istua alas ja nauttia näistä mahtavista härkäsistä. Yhteistyössä: Mieletöntä valoa -toiminta & kulttuuripaja Virta.


Kärpäsestä härkänen, jakso 8: Kahvikulttuuri. Suomalaiset tunnetaan suurina kahvin kuluttajina. Tässä jaksossa keskustelemme pitäisikö kahvinjuojat erottaa yhteiskunnassamme teen juojista.


Kärpäsestä härkänen, jakso 7: Naapurit. Suomalaiset tykkäävät yleensä olla omissa oloissaan. Mutta tässä jaksossa astumme mukavuusalueelta ulos, ja keskustelemme myyttisistä ”naapureista”.


Kärpäsestä Härkänen, jakso 6: Hiljaiset hetket. Keskustelemme arjen sankareista ja jokapäivisistä epämukavista sosiaalisista hetkistä.


Kärpäsestä härkänen, jakso 5: Aikaistelijat. Meillä kaikilla on tapaamisia ja kokouksia tiettyihin kellonaikoihin. Mietimme siis yhdessä onko noloa tulla paikalle liian myöhään, tai liian aikaisin.


Kärpäsestä härkänen, jakso 4: Lokit. Keskustelemme luonnon hienoimmasta luontokappaleesta, Lokista, joka myös joissain piireissä ”ilmojen rottina” tunnetaan.


Kärpäsestä härkänen, jakso 3: Coca Cola. Kaikki rakastamme nauttia silloin tällöin viileän ja virkistävän lasillisen maailmankuulua Coca-Colaa. Mutta onko se sittenkään niin mahtava kuin kaikki luulevat…


Kärpäsestä härkänen, jakso 2: Ratikka. Tampere sai ihmeellisen ja upouuden julkisen liikenne ajoneuvon, ratikan. Puhumme monista ihmisoikeusrikoksista mitä ratikka on tehnyt ja päässyt oikeudessa kuin koira veräjästä.


Kärpäsestä härkänen, jakso 1: Podcast. Keskustelemme miten modernissa internetti ajan maailmassa jokainen henkilö voi, ja on aloittanut oman podcast sarjansa itseään ja mielipiteitään ilmaistakseen.