Hyppää sisältöön

Tule mukaan

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi ohjaajien ja alan ammattilaisten tukemana, ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä vehkeillä!

Piirros käsistä kehässä, reunalla kynä, paperia ja kamera

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, streamausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.), jotka kokevat erilaisia haasteita elämässään, esimerkiksi työllistymisessä tai opinnoissa/opintoihin hakeutumisessa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, riittää että sinulla on palo tehdä ja mahdollisesti jo ideoita, joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään tsemppaavassa ja kivassa porukassa. 

Jos kiinnostuit, hae mukaan: saija.salonen@sosped.fi 

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä, joita tällä hetkellä ovat sähköisen median (video ja radio) tiimi sekä lehtitiimi. Toimintaa järjestetään Helsingissä ja Tampereella, pandemian vuoksi pääsääntöisesti etänä. Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Näin pääset mukaan

Helsingin toimintaan

Jos olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat lisätietoa, niin ota yhteyttä Saijaan (041 528 36 22, saija.salonen@sosped.fi).

Tampereen toimintaan

Tampereen toiminnasta vastaa Hannu. Ota häneen yhteyttä, jos haluat kuulla lisää: hannu.stark@gmail.com tai 044 984 6208


Ilmoitamme tällä sivulla myöhemmin tulevista koulutuksista ja niihin hakeutumisen lomake avataan hyvissä ajoin.

Lisätietoja toiminnasta ja vertaistuottajakursseista voit kysyä Saijalta: 041 528 36 22, saija.salonen@sosped.fi