Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi työntekijöiden ja muiden osallistujien tukemana. Ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä välineillä!

Tästä mukaan! https://forms.office.com/r/3vuazAw31T

Kyläradio 2022. Ryhmäkuva radioteltan ulkopuolelta. Kuvassa yli 10 hymyilevää ihmistä.
Juontajia Kyläradiossa 2022

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, tapahtumien striimausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.) jotka kokevat erilaisia, esimerkiksi mielenterveyden haasteita elämässään. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään turvallisessa ympäristössä ja kivassa porukassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit olla sisällöntuottaja (toimittaja, juontaja jne.) tai keskittyä teknisiin tehtäviin (kuvaaminen, leikkaaminen, taittaminen, editointi jne.).
Voit tehdä tietysti myös molempia halutessasi!

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä. Tällä hetkellä tiimejä ovat AV-tiimi (esim. podcast, striimaus, video) ja lehtitiimi (Valoa!-lehti). Näihin tiimeihin voit osallistua Valon toimituksessa tai etänä, Teams-palvelun kautta. Vain etänä viikoittain kokoontuvassa mediatiimissä keskustellaan median eri ilmiöistä. Sosiaalisen median viestintää suunnitellaan sometiimissä noin kerran kahdessa viikossa ja samaan tahtiin kokoontuu myös valokuvatiimi.

Homma toimii myös etänä!

Kaikissa tiimeissä on monenlaisia työtehtäviä, joita voi tehdä myös etäyhteyksin: voit osallistua helposti, vaikka et asuisikaan pääkaupunkiseudulla. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, nettiyhteys ja kiinnostus median tekemiseen riittää.

Perehdytyspäivä

Uusille ja juuri mukaan tulleille osallistujille järjestämme perehdytyspäivän (4 tuntia), johon on mahdollista osallistua myös etänä. Seuraava perehdytyspäivä on to 27.4.

Turvallisemman tilan periaatteet

Toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita: https://mieletontavaloa.fi/tietoa-meista/turvallisemman-tilan-periaatteet-mielettoman-valon-toiminnassa/

Katso osallitujiemme 2022 tekemä toiminnan esittelyvideo: https://mieletontavaloa.fi/mielettomassa-valossa-mediaa-tehdaan-yhdessa/

Katso, mitä kaikkea toiminnassa tuotetaan:
https://mieletontavaloa.fi/mediaa/

FB ja IG: @mieletontavaloa

Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Näin pääset mukaan

Sinun tarvitsee täyttää vain esitietolomake. Saatuamme sen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, ja voimme jutella ajatuksistasi ja toiveistasi lisää. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää sähköpostia alla olevaan osoitteeseen.

Lomakkeelle: https://forms.office.com/r/3vuazAw31T

Otamme mielellämme mukaan myös esim. työssäoppijoita, työkokeilijoita ja työharjoittelijoita tilanteen mukaan.

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jouni Tammiseen:
jouni.tamminen@sosped.fi tai 050 550 6317

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Graafinen teksti: Turvallisemman tilan periaatteet

Tutustu Mielettömän valon turvallisemman tilan periaatteisiin.

Pelisäännöt teksti graafisen vihkon päällä

Tutustu Mielettömän valon pelisääntöihin.