Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi työntekijöiden ja muiden osallistujien tukemana. Ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä välineillä!

Tästä mukaan! https://forms.office.com/r/3vuazAw31T

Kyläradio 2022. Ryhmäkuva radioteltan ulkopuolelta. Kuvassa yli 10 hymyilevää ihmistä.
Juontajia Kyläradiossa 2022

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, streamausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.) jotka kokevat erilaisia, esimerkiksi mielenterveyden haasteita elämässään. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että sinulla on palo tehdä ja mahdollisesti jo ideoita, joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään turvallisessa ympäristössä ja kivassa porukassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit olla sisällöntuottaja (toimittaja, juontaja jne.) tai keskittyä teknisiin tehtäviin (kuvaaminen, leikkaaminen, taittaminen, editointi jne.).
Voit tehdä tietysti myös molempia halutessasi!

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä. Tällä hetkellä tiimejä ovat AV-tiimi (esim. podcast, striimaus, video) ja lehtitiimi (Valoa!-lehti). Näihin tiimeihin voit osallistua Valon toimituksessa tai etänä. Muita tiimejä ovat viikottain etänä kokoontuva mediatiimi, jossa keskustellaan yhdessä median eri ilmiöistä sekä vähän harvemmin kokoontuva sometiimi, jossa suunnitellaan ja toteutetaan Valon viestintää sosiaalisen median kanavissa. Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Katso osallitujiemme 2022 tekemä toiminnan esittelyvideo: https://mieletontavaloa.fi/mielettomassa-valossa-mediaa-tehdaan-yhdessa/

Katso, mitä kaikkea toiminnassa tuotetaan:
https://mieletontavaloa.fi/mediaa/

Näin pääset mukaan

Toimintaan tullaan yleensä mukaan pienen perehdytyskurssin kautta. Tämän vuoden (2023) ensimmäinen kurssi järjestetään 14.-16.2. klo 10-12. Kurssipäivinä voit halutessasi jo osallistua Valon eri tiimeihin klo 13-15 (lehti-, AV- ja mediatiimi). Koska toiminnassa voi monia mediatöitä tehdä myös etäyhteyden kautta, voi kurssillekin osallistua etänä, Teams-palvelun kautta. Perehdytyskurssilla tutustumme toisiimme ja toimintaan, juttelemme mediasta ja siitä, mitä Mieletöntä valoa on mediana. Aikaisempaa kokemusta mediantekemisestä ei tarvita, riittää että sinulla on halu tehdä. Tule sellaisena kuin olet! Toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita: https://mieletontavaloa.fi/tietoa-meista/turvallisemman-tilan-periaatteet-mielettoman-valon-toiminnassa/

Sinun tarvitsee täyttää vain esitietolomake. Saatuamme sen olemme sinuun mahdollisimmaan pian yhteydessä.
Lomakkeelle: https://forms.office.com/r/3vuazAw31T

Otamme mielellämme mukaan myös esim. työssäoppijoita, työkokeilijoita ja työharjoittelijoita tilanteen mukaan.

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jouni Tammiseen:
jouni.tamminen@sosped.fi tai 050 550 6317

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Graafinen teksti: Turvallisemman tilan periaatteet

Tutustu Mielettömän valon turvallisemman tilan periaatteisiin.

Pelisäännöt teksti graafisen vihkon päällä

Tutustu Mielettömän valon pelisääntöihin.