Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi työntekijöiden ja muiden osallistujien tukemana. Ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä välineillä!

Kyläradio 2022. Ryhmäkuva radioteltan ulkopuolelta. Kuvassa yli 10 hymyilevää ihmistä.
Juontajia Kyläradiossa 2022

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, streamausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.) jotka kokevat erilaisia, esimerkiksi mielenterveyden haasteita elämässään. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että sinulla on palo tehdä ja mahdollisesti jo ideoita, joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään turvallisessa ympäristössä ja kivassa porukassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit olla sisällöntuottaja (toimittaja, juontaja jne.) tai keskittyä teknisiin tehtäviin (kuvaaminen, leikkaaminen, taittaminen, editointi jne.).
Voit tehdä tietysti myös molempia halutessasi!

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä. Tällä hetkellä tiimejä ovat video-, radio- ja lehtitiimi. Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Katso tästä, mitä teimme viime vuonna:
https://mieletontavaloa.fi/tietoa-meista/toimintakertomukset/

Katso, mitä kaikkea toiminnassa tuotetaan:
https://mieletontavaloa.fi/mediaa/

Näin pääset mukaan

Toimintaan tullaan yleensä mukaan pienen aloituskeskustelun ja vertaistuottajakurssin kautta. Seuraava kurssi on kolmipäiväinen ja se järjestetään 30.8.-1.9.2022. Kurssipäivät ovat kello 10:00-15:00 ja sisältävät lounaan. Aloituskeskustelut sekä vertaistuottajakurssi järjestetään osoitteissa Hämeentie 13A, 3krs. sekä Elimäenkatu 25-27, 5krs.

Jos toiminta kiinnostaa, niin ota yhteyttä Jouni Tammiseen:
jouni.tamminen@sosped.fi tai 050 550 6317
Jouni vastaa viesteihin 1.8.2022 alkaen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!